Szállítási információk

Szállítási és visszaküldési információk

Milyen szállítási megoldások közül tudok választani és mi a költségük?
Magyarországon minden megrendelést 1900 HUF áron szállítunk ki. Termékeinket Magyarországon minden esetben a GLS futárszolgálata szállítja házhoz. Ha Magyarországra rendelsz, választhatod azt az opciót is, hogy GLS csomagpontra kéred a termékeid, ehhez annyit kell tenned, hogy a GLS-től kapott csomagszámmal belépsz a GLS által küldött szállítási információkat tartalmazó e-mailben megjelölt oldalra és módosítod a szállítási címet.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt termékeket?
A rendeléseinket raktárkészletünkből teljesítjük, így a rendelésedet követő 1-2 munkanapon belül igyekszünk mindent kiszállítani Magyarország területén belül.

Visszaküldési információk

Meddig tudom kicserélni a nálatok vásárolt terméket vagy visszakérni az árát?
A megrendelés kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ha valamilyen okból nem felel meg a termék számodra (pl. nem nyerte el a tetszésedet, hibás volt a termék), akkor azt jelezd felénk és a terméket juttasd vissza hozzánk. Miután a sértetlen állapotban lévő termék visszaérkezett hozzánk, mi igény szerint kicseréljük és újat küldünk helyette vagy visszatérítjük az árát.

Hogyan működik a visszaküldés?
Ha bármilyen okból vissza szeretnéd küldeni a megvásárolt termékedet, akkor kérjük, hogy a hello@unneples.hu email címen jelezd felénk a visszaküldésre az igényedet és mi díjmentesen futárt küldünk hozzád, aki visszaszállítja hozzánk a csomagodat. Kérjük, hogy az e-mailben az alábbi információkat add meg:

Neved
Rendelésed száma
Melyik terméket szeretnéd visszaküldeni
Mi a csomag pontos felvételi címe
Telefonszámod
Email címed
Kérjük, amennyiben módodban áll, írd meg nekünk azt is, hogy miért szeretnéd visszaküldeni az adott terméket. Fontos számunkra a vásárlóink véleménye és igyekszünk minden visszajelzés alapján javítani a szolgáltatásainkat.
Amennyiben utánvéttel fizettél, úgy kérjük, hogy a bankszámla számodat is add meg, hogy át tudjuk neked utalni a visszaküldött termék árát.
A leveled alapján a GLS futárszolgálat fogja a csomagodat felvenni és visszaszállítani hozzánk a következő 2 munkanapon belül. A csomagot nem kell, hogy megcímezd, mert a futár fogja vinni rá a címkét, amely alapján be tudják azonosítani a csomagodat.

Miután megkaptuk a visszaküldött csomagot, ellenőrizzük a termék állapotát és amennyiben az megfelelő, visszatérítjük az árát vagy cseréljük.

A visszaküldött terméknek meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:
Terméket csak akkor tudsz visszaküldeni, ha nem sérült, vagy használt, minden címke sértetlenül rajta van és az eredeti csomagolásában van minden tartozékával együtt.

Minden terméket az eredeti csomagolásában/dobozában és védőzacskójában (ahol ezt a csomag tartalmazta) kell visszaküldened. Javasoljuk, hogy abban a dobozban juttasd vissza, amelyben mi kiküldtük, hogy a termék megfelelően védve legyen.

Kihez fordulhatok a problémámmal?
Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy problémád merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérlek jelezd nekünk a hello@unneples.hu e-mail címen. Ha bármilyen további kérdésed merülne fel, nyugodtan írj nekünk.